“If you cannot do great things, do small things in a great way!”

Hallo, ik ben Nina en ik ben geboren op 10 april 2007. Op 09 september 2016 ( ik was toen 9 jaar ) heb ik te horen gekregen dat ik CML heb, dit wil zeggen Chronische Myeloïde Leukemie. Mijn wereld, en ook die van mijn familie, stond plots helemaal op zijn kop. We zijn nu 3 jaar verder en ik ben nog steeds in behandeling, maar mijn toestand is stabiel. Jammer genoeg heb ik geen glazen bol…

Vooral de medicatie die ik dagelijks moet nemen, heeft een grote invloed op mijn jonge leven en om de drie maanden moet ik naar het UZA voor een beenmergpunctie. Voor de rest probeer ik een zo normaal mogelijk leven te leiden en heb ik het geluk dat ik nog naar school kan gaan, weliswaar in combinatie met Bednet. Dit vind ik wel leuk, want zo kan ik toch nog veel met mijn vriendjes en vriendinnetjes omgaan en hoef ik niet steeds thuis te zitten!!! 

Volg zeker mijn blog als je wil weten hoe het met me gaat!